Hyppää sisältöön
    • Suomeksi
    • In English
  • Suomeksi
  • In English
  • Kirjaudu
Näytä viite 
  •   Etusivu
  • Lauda
  • Artikkelit
  • Näytä viite
  •   Etusivu
  • Lauda
  • Artikkelit
  • Näytä viite
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Lapinlehmän maidon rasvahappokoostumus verrattuna valtarotuihin

Leskinen, Heidi; Tuomivaara, Anne; Soppela, Päivi (2023)

 
Avaa tiedosto
Leskinen_Tuomivaara_Soppela.pdf (400.3Kt)
Lataukset: 


Leskinen, Heidi
Tuomivaara, Anne
Soppela, Päivi
Lapin yliopisto
2023

Arktisen keskuksen tiedotteita
Näytä kaikki kuvailutiedot
Julkaisun pysyvä osoite on
https://urn.fi/URN:NBN:fi-fe202401294720
Kokoelmat
  • Artikkelit [449]
LUC kirjasto | Lapin yliopisto
lauda@ulapland.fi | Saavutettavuusseloste
 

 

Selaa kokoelmaa

NimekkeetTekijätJulkaisuajatAsiasanatUusimmatYksikköOppiaineJulkaisijaSarjaSivukartta

Omat tiedot

Kirjaudu sisäänRekisteröidy
LUC kirjasto | Lapin yliopisto
lauda@ulapland.fi | Saavutettavuusseloste